Fillérbaszó gazdagok

Fillérbaszó gazdagok,
multináci vállaltok.
Ott Vutton táskáért szopnak,
itt biciglit lopnak.

De lopnak itt mindent,
mobilt, mercit.
Feljebb meg ami tetszik.

Hipszter miniszter
az orrát túrja.

A gazdag jó pénzért
a munkást kúrja.

Fillérbaszó gazdagok
Fillérbaszó gazdagok

Facebook Comments

Bojkottálom a KFC-t!

Bojkottálom a KFC-t! Amióta a világ világ jószándékú, alacsony termetű, szemüveges embert nem üt meg senki. A biztonsági őr nyílvánvalóan antiszociális, szemelyiségzavaros, őrület tükröződött a szemében. Mi jöhet ezután? Melyik üzlet garantálja, hogy a vásárlójának a fejét nem veri szét, mert reklamálni merészelt? Ez a kapitalizmus. A multi most megmutatta az igazi arcát.

Megverték az Index újságíróját a KFC-ben

http://homar.blog.hu/2017/10/16/panaszkonyv_nincs_csak_veresre_veres_az_erzsebet_koruti_kfc-ben

Facebook Comments

Kapcsolj le a gépről

Hosszú ideje már a gép éltet.
Eléd tolja az ételt.
Hozza a híreket.
Nem érdekel már,
a kék ég,
az igazi zöldek.
Motorizáltan mozogsz,
lábad nem éri a földet.

Lekapcsollak a gépről.
Kapcsolj le a gépről.
Ez már nem élet.

Facebook Comments

A magyar sport egyik legnagyobb szurkolójaként mondom

A magyar sport egyik legnagyobb szurkolójaként mondom: előbb tegyék rendbe a kórházakat, az iskolákat, a teljes egészségügyet, az utakat, a védőnői hálózatot (ahonnan százas nagyságrendben hiányoznak a védőnők, akik pedig vannak, azok közül sokan 161.000 forintot keresnek), fejlesszék az úthálózatot, töltsék fel a hiányzó háziorvosi prakszisokat, vegyenek téglákat olyan gyermekápoló intézmények bővítésére, amelyek magánadományokból működnek, emeljék fel a pedagógusok és más becsülettel dolgozó ember fizetését; vagy ha már a sport: támogassák a lelkes amatőröket, az utánpótlást, DE NE ÉPÍTSENEK TÖBB LUXUSSTADIONT OLYANOK KEDVÉÉRT, akik andorrai pékektől is kikapnak, s megszenvednek feröeri könyvelők ellen. Majd akkor épüljenek a stadionok, ha a bennük játszók produkálnak is, ha megtelnek a most jobbára kongó, milliárdokba kerülő létesítmények. Amíg ebben az országban van éhes gyerekszáj, addig nekem nem kell fűthető gyepszőnyeg sem!

TÖBB NEMZETKÖZI SZINTŰ STADIONUNK VAN, MINT NEMZETKÖZI SZINTŰ JÁTÉKOSUNK! Stadionjaink kihasználtsága gyalázatosan gyenge. Csak a szövetségi kapitány évi félmilliárd forintot (!!!) keres! Ilyen produkcióért, amit az egész ország, és a teljes világ lát. Az selejtezők legnagyobb égése volt, amikor egy olyan ország csapata ellen égtünk, amelyben összesen 79.000-en laknak, s ahol két pici pályán játszák az összes NB1-es meccsüket! Mégis legyőztek minket az andorraiak! ELÉG EBBŐL!

Izland csoportelsőként jutott ki a világbajnokságra, egyetlen tízezres stadionjuk sincs, luxus helyett mobillelátókkal szokták bővíteni a pályájukat! Ha így is lehet, vegyünk róluk példát. ADÓMMAL NEM AKAROM TOVÁBB FINANSZÍROZNI A SZÉGYENT!

Előbb a produkció, utána az ellentételezés! Egyetértesz? Csak akkor lájkold, oszd meg vagy csatlakozz oldalamhoz, ha igen. Ha pedig nem, írd le bátran! KÖSZÖNÖM!

Tvrtko

https://www.facebook.com/

Facebook Comments

Luxusadót a luxusfeleségekre!

A Feleségek luxuskivitelben Viasat televíziós műsorból kiderül, hogy ezek a nők a társadalmi egyenlőtlenségek okai.
Hetente költenek irdatlan mennyiségű pénzt ékszerekre, táskákra, bundákra.
A filmben felbukkanó férjek szerények, de kénytelenek fizetni a feleségek luxus hóbortjait, ahelyett, hogy alapítványoknak adnák felesleges pénzüket.

A feleségek magukat királynőknek képzelik, a munkából élőket meg szolgáknak.

hogyvolt.blog.hu/2017/10/10/felesegek_luxuskivitelben_1x03_nem_szemelyzet_szolga

https://www.viasat3.hu/musorok/felesegek-luxuskivitelben/videos/felesegek-luxuskivitelben-1-evad-3-resz

Facebook Comments