Kik szavaznak a Fideszre?

A leggyakoribb fideszes szavazó a vidék egyszerű „Faék” embere, azok, akik annak idején Torgyán József szavát is úgy itták, mintha kötelező lett volna. Általában idősek, alacsony iskolázottságúak (nagyon sokan csak nyolc osztállyal dicsekedhetnek közülük), vallásosak, rossz anyagi körülmények között élnek és azt, amit a politikáról tudnak, leginkább a királyi médiából veszik le. És nemcsak leveszik, hanem el is hiszik minden mondatát, kritika nélkül. Igaz, háborognak olyan apróságok miatt, mint a saját szegénységük, az egészségügy rossz helyzete meg a messzi távolban lévő leszármazottaik, ám mindent überel a félelmük és a vágyuk, hogy valaki megvédje őket.

Az, hogy mivé süllyed a nemzet, hova születnek majd a gyermekeik, az nem érdekli őket, jövőképük leginkább addig élj a mának, amíg megteheted.

http://karvalyokfoldje.blog.hu/2018/02/02/kik_szavaznak_a_fideszre

Facebook Comments

fasz bürokrata leszerelteti a civil kezdeményzést, ami életet ment meg

A hivatal nem tudja megoldani, de gecizni tud.

Zebrazászló: csak úgy lehet, hogy mégse lehet: https://index.hu/belfold/2018/01/31/zebrazaszlo_ugy_lehet_hogy_megse_lehet_a_magyar_kozut_lehetetlen_feltetelei/

A betiltott kezdeményezés: https://index.indavideo.hu/video/zebra_eletveszelyes_godollo

45 ezerből megoldották, nem loptak el milliárdokat, mint a zsíros bürokraták.

Facebook Comments

Vége

Ha nem az uniós források és állami pénzek megcsapolása lett volna a legfontosabb kormányzati stratégia, akkor lehetne most villogni egy megreformált közigazgatással, korszerű iskolarendszerrel, hatékony egészségüggyel. Mert pénz lett volna ezekre a területekre dögivel, sőt talán soha többé nem áll rendelkezésre olyan bőséges anyagi forrás az ország számára létfontosságú reformok végrehajtására, a mostani ciklusban.

http://szeka.blog.hu/2018/01/28/onzo_modon_elvett_tolunk_egy_nagy_eselyt_a_fidesz

Facebook Comments